Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü Lisans 3. sınıf öğrencilerimiz ile Toplu İcra (Tsm) II dersi kapsamında Hicaz Mandıra’yı icra ettik.

•  14 Haziran 2021 Pazartesi

Uzaktan eğitim süreci boyunca, derslerimizin adının da hakkını vermeye hasret kalmanın etkisi ile sanal platformlarda buluştuk ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ailesi olarak Hicaz Mandırayı sizlerle paylaşıyoruz.
Emeği geçen her bir öğrencimize ve arka fonda yardımlarını esirgemeyen arkadaşlarımıza şükranlarımızı iletiyor, sizlere keyifli dinlemeler diliyoruz.

Hicaz Mandıra (İnstagram)