Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Devlet Konservatuvarı müdürümüz Doç. Dr. Mehmet Serkan Umuzdaş,Kültür ve Turizm Bakanlığı Ud Sanatçısı Kamuran Umuzdaş, Devlet Konservatuvarımız Lisans öğrencisi Uğur İnaç ve konuk sanatçı olarak NEVÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emin Erdem Kaya tarafından Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde konser verildi.

•  22 Ekim 2019 Salı

Sanatçılar gecede Türk sanat müziğinin nadide eserlerinden; Mersinerji, Hicaz Saz Semaisi (Garip), Coşku, İki Kelime, Hıçkırık, Su Gibi, Cemalım, Nihavend Saz Semaisi, Nihavend Sigan, Nihavend Longa, Hatırla Sevgili ve Yıldızların Altında adlı eserleri seslendirirken,  dinleyiciler de kendilerine eşlik etti.

Dinleyicilere birbirinden değerli eserler ile muhteşem bir gece yaşatan sanatçılara konser sonunda NEVÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emin Erdem Kaya tarafından plaket verildi.