ÜAK SANAT DALLARI EĞİTİM KONSEYİ TOPLANTISI VE ÇALIŞTAYI AKÜ EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI

•  11 Ekim 2019 Cuma

Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Sanat Dalları Eğitim Konseyi Genel Kurul Toplantısı ve Büyük Taarruz’un 100. Yıl Dönümüne Yönelik Proje Önerileri Çalıştayı, Afyonkarahisar Valiliği’nin katkılarıyla ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ev sahipliğinde başladı.

İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda gerçekleştirilen açılış programına Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamile Perçin Akgül, ÜAK Sanat Dalları Eğitim Konseyi Başkanı Prof. Dr. Turan Sağer, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan V. Prof. Dr. Selçuk Akçay, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Kandemir, Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Uğur Türkmen ile birlikte 53 farklı ilden gelen Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanları ile Devlet Konservatuvarı Müdürleri katıldı.

AKÜ Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları Doç. Natık Rızazade, Doç. Berna Özkut, Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Tutuş ile öğretim görevlileri Suat Toydemir, Tuğba Barutçu, Osman Fethi Ark ve Özgün Coşkuner’in hazırladığı müzik dinletisi ile başlayan programda, AKÜ tanıtım filmi ile Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü Arş. Gör. Hakan Yılmaz’ın hazırladığı “An ve An Kocatepe” isimli belgeselin gösterimi gerçekleştirildi.